Pages

31 October 2008

Wong Urip Iku Bareng-Bareng (Part 1)

Kontributor: Siswanto, SE LA Computer Pleburan Semarang Maksude opo? Seneng yo bareng-bareng, susah yo bareng-bareng. Wong kuwi fitrah kok ra iso dilawan. Kenyataane opo, nek ono wong sing pengen penak terus midak liyane mesti dekne yo kepidak. Kasus meneh...lha wes cetho tho nek dongane wong apes/anioyo iku makbul. Iso wae sing lagi sugih/penak didongakne dadi apes. Dadine podo apese. Mangkane ning Islam iku disaranke nek lagi nduwe ee...yo...ngamal kanggo sing ra nduwe kan podo senenge. Timbang dipangan dewe mesti podo susahe. Mangkane wong urip iku ojo mikir awake dewe thok, enake dewe thok.

No comments:

Terima kasih kepada BelajarInggris.Net atas kepercayaannya memilih tulisan saya menjadi salah satu pemenang dalam Lomba Blog 2010.